Hopp til hovedinnhold
Senteret sitt bannerbilde

Helsebygget Legesenter

Velkommen til våre nettsider! 

Vi er en fastlegepraksis med tre leger: Dr. Snorre Bjaanæs, Dr. Azita Farnoush og Dr. Silje E. Pedersen.  Alle legene er godkjente spesialister i allmennmedisin.        Vi holder til i 2. etasje i Romerike Helsebygg, inngang A3.  

Helsebygget Legesenter er et privat legesenter der alle legene har fastlegeavtale med Lillestrøm kommune. Det er ca. 4200 pasienter som har fastlege hos oss. Dersom du ønsker fastlege ved Helsebygget Legesenter kan du logge inn på helsenorge.no. Aktuelt

Høstferien 2023.

21. september 2023

Snorre Bjaanæs: 

FRI:  29. september, samt 4.-5. og 6. oktober.

Silje E Pedersen: 

FRI: 2.-3. oktober.

Azita Farnoush:

FRI: 5. og 6. oktober.

Influensavaksinering 23/24

12. september 2023

Vårt Legekontor får tildelt influensavaksiner i midten av oktober.

Ny informasjon kommer når vaksinene har kommet.

Urinveisinfeksjon?

2. januar 2023

Hvis du mistenker at du har urinveisinfeksjon, så ønsker vi at du bestiller time hos fastlegen din for å sjekke dette. Ta med en urinprøve til timen. Er urinprøven tatt mer enn to timer før legetimen så vennligst oppbevar den i kjøleskap.

 

Fraværsattester for videregående skole !

17. oktober 2022

Fraværsattester skrives kun når man har fått skriftlig varsel fra skolen om høyt fravær. Hvis du har fått et slikt varsel må du ta kontakt med legekontoret for en konsultasjon hvis du blir syk. Ved infeksjonssykdommer kan telefonkonsultasjon være aktuelt. Skriftlig varsel fra skolen om fraværet må fremlegges for at vi skal kunne skrive attest. I følge fraværsreglene for Viken Fylkeskommune kan helsefravær kun fjernes fra fjerde sykdomsdag. Dette gjelder for videregående skole.

Ved fravær fra barne- og ungdomsskolen er det ikke nødvendig med attest.

 

Laboratoriet:

28. april 2022

Skal du på laboratoriet uten avtalt tid (drop in) for å ta blodprøver, fjerne sting eller sette injeksjoner ønsker vi at du kommer mellom    kl. 10.00 og 12.00 eller kl 13.00 og 14.30.

Vennligst ring oss for å avtale tid hvis det gjelder øreskylling.

Sykmelding/legeerklæring

26. september 2019

Sykmelding/legeerklæring kan ikke tilbakedateres. Det er derfor viktig at du tar kontakt med oss første dag i sykdomsforløpet ved behov for slik erklæring. 

E-konsultasjon/telefonkonsultasjon

2. juli 2019

Ved e-konsultasjon og telefonkonsultasjon faktureres egenandel på samme måte som ved fysisk konsultasjon på legekontoret. Dersom man har frikort er det ingen egenandel på e-konsultasjon og telefonkonsultasjon. 

Er du ny pasient hos oss?

13. august 2012

Ny fastlege gjelder fra og med den 1. i påfølgende måned. Det vil si at hvis du bytter fastlege i august har du ny fastlege fra 1. september. Det er viktig at du innhenter journal fra din forrige fastlege før du kommer til første legetime hos oss.