Hopp til hovedinnhold
Senteret sitt bannerbilde

Hvordan bestille time?

Du kan bestille time ved å ringe oss i telefontiden på telefonnummer 67 20 91 91. Telefontid er mandag til fredag 09.00-12.00 og 13.30-14.30.

Du kan også kontakte oss ved å logge inn på helsenorge.no. Du kan her bestille legetime, resepter, sende forespørsler til legesenteret eller bestille e-konsultasjon med din lege.

Timeboksystemet vårt fungerer slik at mange av timene ikke kan bookes på forhånd, men vil tilbyr "time samme dag". På denne måten vil vi normalt ha god kapasitet for time raskt. Elektronisk timebestilling skal ikke benyttes for akutte tilstander der liv og helse er i fare. Kontakt oss da på akuttnummer 67 20 91 92, eller ring 113. 

Avbestille time, eller endre timeavtale

Ring oss eller send en melding på helsenorge.no for avbestilling eller ønske om endring av time. Dette må skje innen 24 timer før konsultasjonen skal finne sted, ellers blir timen belastet. Har du time en mandag, må den avlyses fredagen før i legesenterets åpningstid. Man vil ellers bli tilsendt et gebyr på avbestilt time etter frist. Dette gjelder også for barn, gravide og pasienter med frikort. 

Hvordan få legen hjem til deg?

Pasienter som av helsemessige grunner ikke kan komme til legesenteret, kan få sykebesøk hjem. Dette må som regel planlegges i god tid og avtales direkte med vedkommendes fastlege. Så langt det lar seg gjøre ønsker vi at pasientene møter på legesenteret. 

Hvordan bestille resepter på faste medisiner?

Du kan fornye faste medisiner ved å henvende deg i luken, ringe oss eller sende en reseptforespørsel på helsenorge.no.

Resept på vanedannende medikamenter fås normalt kun ved legekonsultasjon dersom du ikke har avtale om noe annet med din lege.

Attester og korttidssykemeldinger

Som hovedregel må du inn på legetime for attester og korttidssykmeldinger. Unntak er attest for fremmøte på legesenteret samt bekreftelse på fødselstermin.  

Vaksinering

Vi vaksinerer mot influensa hver høst. Etter vaksinering må du sitte til observasjon i 20 minutter før du kan forlate legesenteret.